Δυο νέες βιβλιοθήκες σε Αντικαρκινικά Νοσοκομεία

Η νοσηλεία σε ένα αντικαρκινικό νοσοκομείο είναι μια δύσκολη εμπειρία, η ανάγνωση ενός βιβλίου μπορεί έστω για λίγο να σε κάνει να ταξιδέψεις

Δυο νέες βιβλιοθήκες εγκαινιάστηκαν από βιβλία της δράσης του Wincancer ΔιαβάΖΩ.

Πρόκειται για βιβλιοθήκες που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι ασθενείς αλλά και οι συνοδοί τους, στο Κέντρο Ημερήσιας Νοσηλείας «Νίκος Κούρκουλος» και στο Γενικό Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι» .

ΔΙΑΒΑΖΩΗ λειτουργία τους υποστηρίζεται από τους εθελοντές της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και από το σύλλογο Πάμε ΜαΖί αντίστοιχα!
img_7699

«Η νοσηλεία σε ένα αντικαρκινικό νοσοκομείο είναι μια δύσκολη εμπειρία, η ανάγνωση ενός βιβλίου μπορεί έστω για λίγο να σε κάνει να ταξιδέψεις! Αυτός ήταν ο στόχος του WinCancer, όταν ξεκίνησε η δράση ΔιαβάΖΩ τον Δεκέμβρη του 2017, είναι σπουδαίο να βλέπουμε να δημιουργούνται βιβλιοθήκες σε Νοσοκομεία, από τα βιβλία που μας δώρισαν χιλιάδες άνθρωποι αυτά τα δυο χρόνια.   Αναμένουμε επίσης να δημιουργηθεί βιβλιοθήκη στο Νοσοκομείο Μολάων και να ξανά λειτουργήσει η βιβλιοθήκη στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Επίσης με τις συνεργασίες αυτές κάνουμε  πράξη το όραμα του Δημήτρη Σιάχου για  να δημιουργεί και να διατηρεί δικτύωση, με εκείνους τους κοινωνικούς φορείς και τις ομάδες πολιτών που ενεργοποιούνται στον αντικαρκινικό αγώνα».

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

Δήλωσε η συντονίστρια του WinCancer κα. Κρυσταλλίδου Πίστη

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ