Βολιώτισσα δημιουργεί εικονική πραγματικότητα για τα παιδιά με καρκίνο!

Οι μικροί μου ήρωες φοράνε τις μάσκες τους την ώρα της χημειοθεραπείας και με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας ταξιδεύουν σε ειδυλλιακά τοπία

Η κ. Άννα Μαλισιόβα είναι Καθηγήτρια Φιλόλογος, Ειδική Παιδαγωγός και Πιστοποιημένη Θεραπεύτρια της μεθόδου Tomatis και μέσα σε όλα τα σπουδαία που κάνει, έφερε από την Αμερική, ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα εικονικής πραγματικότητας, το οποίο έχει ενσωματώσει στη δουλειά της και το οποίο εφαρμόζει εντελώς δωρεάν σε παιδιά κατά τη διάρκεια των χημειοθεραπειών τους.

«Οι μικροί μου ήρωες φοράνε τις μάσκες τους την ώρα της χημειοθεραπείας και με τη βοήθεια της εικονικής πραγματικότητας ταξιδεύουν σε ειδυλλιακά τοπία, παίζουν παιχνίδια, λύνουν γρίφους, κάνουν υποβρύχια κατάδυση και πετούν αεροπλάνα. Αυτό που κάνουμε έχει ως στόχο να τραβάει το επίκεντρο της προσοχής των παιδιών στον εικονικό κόσμο αφήνοντας έτσι πολύ μικρότερο το ενδεχόμενο να επικεντρωθούν σε οτιδήποτε άλλο. Εύχομαι αυτή η ασθένεια να είναι μακριά απ’ όλο τον κόσμο και μια μέρα να μην υπάρχει. Το πιστεύω γιατί η επιστήμη σήμερα κάνει θαύματα. Μέχρι τότε στους μικρούς μου ασθενείς πάντα θα λέω, «Εμείς θα δεις που δε θα πέσουμε, μα κι αν πέσουμε θα είναι για λίγο και πάλι μετά θα σηκωθούμε και θα πετάξουμε. Πάμε να βάλουμε τα μαγικά γυαλιά μας τώρα και αγκαλιά να ονειρευτούμε…»

Βολιώτισσα δημιουργεί εικονική πραγματικότητα για τα παιδιά με καρκίνο!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ