Το WinCancer ανοίγει το κεφάλαιο Διατροφή και Καρκίνος

Διερευνούμε, αναλύουμε και τεκμηριώνουμε επιστημονικά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του κρόκου, των ροδάκινων και των κερασιών.

Ξεκινώντας από το νομό Κοζάνης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, το γραφείο Αντιπεριφεριάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και την ΕΠΤΑΚ ΠΕ Κοζάνης διοργανώνεται η εκδήλωση :
Προϊόντα Κοζάνης ασπίδα κατά του καρκίνου 
Κρόκος Κοζάνης, Ροδάκινα Βελβεντού ,Κεράσια Εορδαίας.
Διερευνούμε, αναλύουμε και τεκμηριώνουμε επιστημονικά τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του κρόκου, των ροδάκινων και των κερασιών.
Η διατροφή μας μπορεί να γίνει ασπίδα κατά του καρκίνου.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
Ομιλητές της ημερίδας είναι η
Δρ. Αλεξάνδρα Μαρία Μιχαηλίδου
Επικ. Καθηγήτρια Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής Τομέα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων,Τμήμα Γεωπονίας ΑΠΘ, η οποία θα τεκμηριώσει τις ευεργετικές ιδιότητες των προϊόντων.
Η Αναστασία Αντωνίου, Ειδική Παθολόγος
Msc Φροντίδα στον Σακχαρώδη Διαβήτη, θα μας μιλήσει για την σχέση του καρκίνου με τη διατροφή μας.
Και ο Στράτος Τσακίρης, Γεωπόνος -Μοριακός Βιολόγος, θα μας αναπτύξει την ορθολογική χρήση των φυτοφαρμάκων, έτσι ώστε να μην αλλοιώνονται οι ευεργετικές ιδιότητες των προϊόντων.
Την συζήτηση θα συντονίσει ο Xειρουργός Oδοντίατρος Όμηρος Παπαθανασίου.
Η ημερίδα απευθύνεται στους αγρότες, τους παραγωγούς,αλλά και στο ευρύ κοινό
Στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ποντιακού Συλλόγου Πτολεμαΐδας

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ