ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ…

το κείμενο αυτό δυστυχώς δεν ξέρουμε ποιος το έγραψε ... είναι ότι πιο δυνατό έχουμε διαβάσει!

επιζώντες του καρκίνου

Σας έχω πει για κάτι Γυναίκες που μέσα σε δεύτερα του δευτερολέπτου έμαθαν ότι γυναίκες ΔΕΝ έπρεπε να είναι…;;;;
Μέσα σε παγωμένα χειρουργεία γυμνές τις άφησαν…Λεπίδια επάνω τους έβαλαν… Αίμα από το στήθος τους μάζεψαν πάνω σε γάζες… Απορρίμματα που έγραφαν ΑΚΡΩΣ επικίνδυνο πέταξαν κομμάτια από την σάρκα τους…
Αποστειρωμένα γάντια να ακουμπά την γυναικεία τους υπόσταση… ΤΑ δάκρυα κανείς να μην τους τα μαζεύει… Κανείς να μην αντέχει να πει αυτό που πρέπει…
Ενέσεις μπήκαν και σαν πειρατές ζήτησαν για λάφυρα το Είναι τους… Ιστούς ψυχής να τρώνε σε κάθε τσίμπημα και αυτές να λένε … «Ελα αντέχω.. ΔΕΝ σε φοβάμαι… Τσίμπα με…»
Βιαστές πάνω στο σώμα τους..Την ηδονή τους σαν κτήνη εκτόνωσαν…Τις άφησαν με ΠΑΡΆΣΗΜΟ μερικές Ουλές για να θυμούνται,ότι η Ηδονή έχει πόνο… Οτι ο οργασμός έχει την άσχημη πλευρά του…!!!
Όργια επάνω στο σώμα τους και αυτές μόνες να σφίγγουν τα δόντια και να ψιθυρίζουν στο Θεό τους..»ΜΗΝ ΦΎΓΕΙΣ.. ΕΣΎ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΦΎΓΕΙΣ…»…
Άγγελοι δίπλα τους με άσπρες μπλούζες που σαν βλέπουν να γονατίζουν σε κάθε μετάσταση, προσπαθούν πάνω στα γόνατα τους να βάλουν πούπουλα για να αντέξουν….!!!
Τούφες των μαλλιών τους να διακοσμούν σαν διάφανα κάδρα τους τοίχους των σπιτιών τους.. Κανείς να μην αντέχει να τα βλέπει… ΜΟΝΟ εκείνες το βράδυ με κλειστά φώτα,τα χαϊδεύουν και τα φροντίζουν γιατί είναι κομμάτια τους…!!!
Παιδιά που αντίκρισαν τα μάτια των μανάδων τους να κρύβουν μέσα γκρεμούς με μαύρα κοράκια και εκείνες να προσπαθούν να τους πουν ότι γκρεμός δεν είναι…!!!
Άντρες που έμαθαν τα χέρια τους να μην πιάνουν αυτό που την φαντασία τους απογειώνει…!!!
Το στόμα τους να γεμίζει φαρμάκι από τις χημειοθεραπείες.. Το στομάχι τους να αντιδρά και εκείνες εκεί,σαν το Θηρίο να παλεύουν … ΓΥΝΑΊΚΕΣ να μείνουν…!!!
Κομμένα στήθη και να απολογούνται ότι η θηλυκότητα τους ΔΕΝ πέθανε… Μόνο ο ανώμαλος ΚΑΡΚΊΝΟΣ που πάνω στο σώμα τους σεργιάνι έκανε.. ΠΑΕΙ.. ΠΈΘΑΝΕ… !!!
Σιλικόνη να καίει το δέμα τους και αυτές μια προσευχή κάθε βράδυ να κρύβουν στο μαξιλάρι τους να ΜΗΝ ζήσουν ξανά το λεπίδι επάνω τους…
Σας έχω πει για κάτι Γυναίκες…;;;;
Σας έχω..;;;;;
Μα όσα και να σας πω… ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΈΣΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ…!!
Έτσι απλώς ΔΕΝ θα μπορέσω…!!! ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΤΙΜΑΤΕ… ΑΥΤΈΣ!!!🎗️🎗️

#aitia_kalou #o_karkinos_nikietai #breastcancer

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ