40χρονη δημοσιογράφος πέθανε μια μέρα αφότου «εφοδίασε» τον 3χρονο γιο της με δώρα, μέχρι τα 21 του [εικόνες]

Η Ρέιτσελ πρωτού «φύγει», προετοίμασε πλήρως το έδαφος ώστε ο γιος της ο οποίος είναι μόλις 3 ετών να μάθει όλη την ιστορία της μητέρας του όταν μεγαλώσει και να γίνει περήφανος για εκείνη.

Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα η 40χρονη δημοσιογράφος του BBC, Ρέιτσελ Μπλαντς, η οποία πάλευε εδώ και δύο χρόνια με το καρκίνο.

Την είδηση δημοσίευσε ο σύζυγος της ο οποίος έδωσε φόρο τιμής στην γυναίκα του γράφοντας πως «η όμορφη, θαρραλέα Ρέιτσελ πέθανε ειρηνικά σήμερα το πρωί περιτριγυρισμένη από την οικογένειά της».

Εφυγε από την ζωή η ρεπόρτερ του BBC Ρέιτσελ Μπλαντ. Εφυγε από την ζωή η ρεπόρτερ του BBC Ρέιτσελ Μπλαντ.

Η ρεπόρτερ του BBC έδινε εδώ και δύο χρόνια μάχη με τον καρκίνο του μαστού και μέσω των social media είχε εμπνεύσει χιλιάδες άτομα με την αξιοπρέπεια και την υπερπροσπάθεια που έκανε με τον καρκίνο.

Να σημειωθεί πως η ιστορία της  Ρέιτσελ είχε κάνει τον γύρο του κόσμου λίγο πριν φύγει από την ζωή, καθώς χτες η ίδια δημοσίευσε ένα συγκλονιστικό μήνυμα όπου αποχαιρετά το κοινό της, γράφοντας μεταξύ άλλων «Μου μένουν λίγες μέρες ζωής, αντίο φίλοι μου».

Η ίδια πάλευε 2 χρόνια με το καρκίνο του μαστού. Η ίδια πάλευε 2 χρόνια με το καρκίνο του μαστού.

Το συγκλονιστικό μήνυμα που δημοσίευσε χτες στο Twitter έγραφε «Με τα λόγια του θρυλικού Φράνκ Σινάτρα -φοβάμαι πως ο καιρός έφθασε. Και ξαφνικά μου λένε ότι μου μένουν μέρες. Είναι πολύ σουρεαλιστικό. Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη που δέχομαι. Αντίο φίλοι μου».

Το τραγικό τέλος δημοσίευσε ο σύζυγό της με αυτό το μήνυμα στο Twitter. Το τραγικό τέλος δημοσίευσε ο σύζυγό της με αυτό το μήνυμα στο Twitter.

Η δημοσιογράφος  και μητέρα ενός αγοριού είχε γίνει αγαπητή όχι μόνο μέσα από το BBC, αλλά και από το μπλογκ που είχε δημιουργήσει η ίδια, στο οποίο εξιστορούσε τον αγώνα της κατά του καρκίνου, ενημερώνοντας τους φίλους της για την κατάσταση της υγείας της.

Ηταν μητέρα ενός αγοριού και είχε εμπνεύσει πολλούς με τον αγωνα της μέσω του μπλοκ που διατηρούσε. Ηταν μητέρα ενός αγοριού και είχε εμπνεύσει πολλούς με τον αγωνα της μέσω του μπλοκ που διατηρούσε.

Με την σειρά του το BBC και συγκεκριμένα το Radio 5 όπου εργαζόταν η Ρέιτσελ δημοσίευσε το δικό του μήνυμα στην μνήμη της δημοσιογράφου.

«Ηταν μητέρα του Φρέντι και γυναίκα του Στιβ. Η πολύτιμη συνάδελφος μας Ρέιτσελ Μπλαντ πέθανε. Η ίδια ενέπνευσε τόσους πολλούς με το μπλογκ της και έβαλε τα δυνατά της. Μας λείπει ήδη», ανέφερε το BBC.

Η ίδια μαλιστα χτες είχε δημοσιεύσει ένα μήνυμα που αποχαιρετούσε τους φίλους της, λέγοντας της πως της μένουν λίγες μέρες ζωής. Η ίδια μαλιστα χτες είχε δημοσιεύσει ένα μήνυμα που αποχαιρετούσε τους φίλους της, λέγοντας της πως της μένουν λίγες μέρες ζωής.

Η Ρέιτσελ πρωτού «φύγει», προετοίμασε πλήρως το έδαφος ώστε ο γιος της ο οποίος είναι μόλις 3 ετών να μάθει όλη την ιστορία της μητέρας του όταν μεγαλώσει και να γίνει περήφανος για εκείνη.

Η ίδια επίσης προχώρησε σε μία πολύ συγκινητική πράξη, καθώς «άφησε» πίσω της δώρα τα οποία θα λαμβάνει ο γιος της κάθε χρόνο στα γενέθλιά του μέχρι να φτάσει 21 ετών.

Ακόμη η Ρέιτσελ δημιούργησε ένα χειρόγραφο βιβλίο, στο οποίο έγραψε όλες τις εμπειρίες και τις αναμνήσεις της ώστε να το διαβάσει ο γιος της μόλις μεγαλώσει.

Πηγή: 40χρονη δημοσιογράφος πέθανε μια μέρα αφότου «εφοδίασε» τον 3χρονο γιο της με δώρα, μέχρι τα 21 του [εικόνες] | iefimerida.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ