το Wincancer θα συνεχίσει …

Αν το Wincancer μπορεί να δώσει δύναμη και αισιοδοξία έστω και σε έναν άνθρωπο που μάχεται απέναντι στο καρκίνο, θα συνεχίσει να υπάρχει!

Σε όλο αυτό το χρόνο που το Wincancer συνεχίζει να υπάρχει χωρίς την «φυσική» παρουσία του  Δημήτρη Σιάχου, ήταν πολλές οι φορές που αναρωτήθηκα αν θα πρέπει να συνεχίσω αυτό που ξεκίνησε εκείνος.
Πέρα από την υπόσχεση που του έδωσα, να προσπαθήσω να φτάσει η σελίδα εκεί που είχε ονειρευτεί, πράγμα που στην αρχή φάνταζε ακατόρθωτο χωρίς εκείνον, δεν θα ήθελα πότε το αποτύπωμα που άφησε πίσω του με το Wincancer, να ατονήσει και να ξεφτίσει!
Ήθελα το όραμα του να συνεχίσει να είναι ζωντανό, όχι όμως από το πείσμα και από την ανάγκη μου να κρατώ εκείνον ζωντανό.
Δεν σας κρύβω πως τις πρώτες μέρες της απουσίας του από τη ζωή μου, η σελίδα αυτή ήταν ο μόνος λόγος για να βρω δύναμη να σηκωθώ και να σταθώ μπροστά στο υπολογιστή, στον ίδιο υπολογιστή που καθόταν και εκείνος, για να επικοινωνήσω με όλους εσάς που είχατε την καλοσύνη να μου συμπαρασταθείτε  εκείνο το  δύσκολο διάστημα, αλλά και για να βρω άρθρα που πιθανώς θα σας ενδιέφεραν.
Λειτούργησε και ο σχεδιασμός της σελίδας αλλά κυρίως η επαφή μου μαζί σας θεραπευτικά για μένα και είμαι ευγνώμων.
Σήμερα όμως συνέβη κάτι υπέροχο, στα εισερχόμενα του Wincancer, ήρθε ένα μήνυμα που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας.
«Αγαπημένη μου!! Γέννησα…Οι μαχητές μου τα κατάφεραν…
Φαίνεται να μην έχουν επηρεαστεί απ’ τις χημειοθεραπείες.
Πονάω είμαι εξαντλημένη αλλά ανακουφισμένη…
Χαμογελάω για τη νίκη της ζωής!!💙💙❤️»
Αυτή η νεαρή γυναίκα είναι η δική μου ηρωίδα. Μια από τις πολλές γυναίκες που αντιμετωπίζουν το καρκίνο, αλλά εκείνη έπρεπε να δώσει ακόμα πιο δύσκολη και ιδιαίτερη μάχη.
Επικοινωνούσαμε μαζί από τον Μάιο και περιμέναμε με αγωνία αυτή τη στιγμή που επιτέλους ήρθε … έφερε στον κόσμο τα δυο μικρά θαύματα που κυοφορούσε.
Όλο αυτό το διάστημα, έδινε αγώνα με τους δυο μικρούς της μαχητές, απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο όπως είναι ο καρκίνος!
Ήταν φορές που στην επικοινωνία μας μου έλεγε ευχαριστώ για την δύναμη που παίρνει από τη σελίδα, ήταν τότε που συνειδητοποιούσα, τον προορισμό που μου έδειχνε εκείνη με το παράδειγμα της.
Ήθελα να μοιραστώ μαζί σας αυτές τις σκέψεις μου εδώ και καιρό, η γέννηση αυτών των παιδιών ήταν για μένα η καλύτερη αφορμή !
Αν το Wincancer μπορεί να δώσει δύναμη και αισιοδοξία έστω και σε έναν άνθρωπο που μάχεται απέναντι στο καρκίνο, θα συνεχίσει να υπάρχει!
Άλλωστε αυτό ήταν το όραμα του Δημήτρη Σιάχου.

Πίστη Κρυσταλλίδου Σιάχου

——————————————————————————————————————————————

Πίστη Κρυσταλλίδου

Είναι δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Εορδαίας, εκλεγμένη για τρίτη φορά. Διετέλεσε για 4 χρόνια Πρόεδρος του ΝΠΔΔ ΚΟΙΠΠΑΠ, έχοντας την ευθύνη για το Μουσείο, το Ωδείο, τη Βιβλιοθήκη, τη Φιλαρμονική, τους Παιδικούς Σταθμούς και τα ΚΑΠΗ της Πτολεμαΐδας. Έχει μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Υπηρεσιών Υγείας.

Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Σιάχο.

Από τον Ιούλιο του 2017 διαχειρίζεται τη σελίδα WinCancer.gr