ο Θωμάς θέλει να ζήσει και πρέπει να ζήσει … ας τον βοηθήσουμε !

Με λίγο απ΄ όλους μας, ο Θωμάς έχει ελπίδα να σωθεί. Για άλλη μια φορά μπορούμε να βοηθήσουμε ένα άνθρωπο, να κάνει ένα ταξίδι που θα του δώσει ζωή

Σας μεταφέρουμε το μήνυμα του :

«Καλημέρα σε όλους θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για τον αγώνα που δίνετε και εσείς στο πλευρό μου. Για την αγάπη σας την συμπαράσταση την αλληλεγγύη την δύναμη την ηθική και υλική σας υποστήριξη στο πρόσωπο μου.

Στις 19 Απριλίου έλαβα απάντηση από το Μemorial Hospital και τελικά υπάρχει θεραπεία και με δέχτηκαν. Το ποσό της προκαταβολής που ζητάει είναι 150.000 δολάρια. Για το συνολικό ποσό της θεραπείας μου θα ενημερωθώ όταν βρεθώ εκεί και γίνουν οι πρώτες επεμβάσεις .
Όλες οι ελπίδες μου είναι στα χέρια σας βοηθήστε με να ζήσω για τα παιδιά μου. Χρειάζομαι την βοήθειας σας.»

(Με ιστορικό αιμοπτύσεων 2014-2015 και ιστιοκυταρωση στους λεμφαδένες με γενικευμένη λεμφαδενοπαθεια (βουβωνική, τραχηλικοί :πλάγιοι, οπισθιοι, ινιακοί, περιμετρικά της καρωτίδας στις διόδους του εγκεφάλου, μασχαλιαίοι αμφοτεροπλευρα, στο πραγγειακο χώρο ,λεμφαδένες στο μεσεντεριο, θυμο αδενας και με πλακωθεις μεταπλασια στους πνεύμονες) επείγει να μεταφερθεί στο Memorial Hospital της Νέας Υόρκης.

Δεν υπάρχει θεραπεία στην Ελλάδα για την νόσο του.

Με λίγο απ΄ όλους μας ο Θωμάς έχει ελπίδα να σωθεί.  Για άλλη μια φορά μπορούμε να βοηθήσουμε ένα άνθρωπο, να κάνει ένα ταξίδι που θα του δώσει ζωή

ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ

ALPHA BANK:645-002101-010860

IBAN: GR29 0140 6450 6450 0210 1010 860

Δικαιούχος ΜΠΙΣΚΙΤΖΗΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ

ΜΠΙΣΚΙΤΖΗΣ ΘΩΜΑΣ