Μια υπέροχη ιστορία …

ο έρωτας γεννά τα πιο όμορφα θαύματα

Ένας γάμος είναι μια μεγάλη μέρα για ένα ζευγάρι. Είναι μια γιορτή μια ευκαιρία για να παρουσιάσουν τον δεσμό τους και να δηλώσουν στον κόσμο ότι πάντα θα αγαπούν και θα υποστηρίζουν ο ένας τον άλλο.

Η Jacquie Goncher είναι 25 ετών και παντρεύτηκε την αγάπη της ζωής της. Η Jacquie παντρεύτηκε τον σύζυγό της Andy, αφού οι δύο είχαν προγραμματίσει το γάμο τους για περισσότερο από ένα χρόνο. Ήταν ενθουσιασμένη που μπόρεσε να μοιραστεί τη ζωή της με κάποιον τόσο ξεχωριστό, αλλά ήθελε την ημέρα του γάμου της να είναι κάτι παραπάνω από αυτό.

screen-shot-2017-11-13-at-8-49-20-pmΑυτή η νύφη είχε περάσει πολλά και ήθελε να μοιραστεί τη δύναμή της με τον κόσμο.Η Jacquie μετά από ένα ατύχημα στα 17 της έμεινε παράλυτη, οι γιατροί της είπαν ότι δεν θα περπατήσει ποτέ.

 

screen-shot-2017-11-13-at-8-49-40-pm

Όταν η Jacquie συναντήθηκε με τον Andy, ήταν δεμένη σε μια αναπηρική καρέκλα. Ήξερε όμως ότι ο σύζυγός της θα την στήριζε. Έτσι αποφάσισε να κάνει κάτι σπουδαίο Την ημέρα του γάμου της, έκανε κάτι που δεν περίμενε κανείς: περπάτησε στον διάδρομο προς τον έρωτα της ζωής της !

screen-shot-2017-11-13-at-8-49-51-pm

Η Jacquie είχε γυμναστεί σκληρά για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια της την ημέρα του γάμου της !

«Δεν ήθελα να χάσω το θαύμα της ζωής που μου έδωσε ο Θεός και απλά να «βολευτώ» στο καροτσάκι μου», εξήγησε  η Jacquie

screen-shot-2017-11-13-at-8-50-01-pm

ΠΗΓΗ :

Paralyzed Bride Arrives At Wedding – Then Walks Down The Aisle As Groom Watches In Tears

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ