Η φωτογραφία σύμβολο…δύναμης και φιλίας.

Αγόρι 10 ετών με ένα πόδι χαρίζει τη μία πατερίτσα στον φίλο του για να δουν ποδόσφαιρο [εικόνες & βίντεο]

Ο Σαντιάγο Φρέτες συγκίνησε τους πάντες όταν στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε μια φωτογραφία του όπου προσπαθούσε να παρακολουθήσει το τελευταίο παιχνίδι του Ντιέγκο Μιλίτο με τη Ρασίνγκ Κλουμπ.

Ο Σαντιάγο Φρέτες, γεννήθηκε με ένα πόδι και έμαθε στη ζωή του να ξεπερνά τις δυσκολίες που του έκρυβε η μοίρα. Συνήθισε, την ώρα που όλα τα μικρά παιδιά έκαναν τα πρώτα βήματά τους, να περπατά έχοντας μόνιμα μαζί του, ένα ζευγάρι πατερίτσες.

ΑΓΟΡΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΑυτό όμως δεν τον εμπόδισε να αναπτύξει μια απέραντη αγάπη για τον αθλητισμό. Παίζει και παρακολουθεί. Ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το αγαπημένο του άθλημα και αυτό τον έφερε στην επιφάνεια της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες.

Ο 10χρονος ήθελε να παρακολουθήσει το τελευταίο παιχνίδι στην καριέρα του Ντιέγκο Μιλίτο με τη φανέλα της Ρασίνγκ Κλουμπ. Μαζί με ένα φίλο του, βρέθηκε στο γήπεδο, και η μητέρα του τους απαθανάτισε σε μια σπάνια στιγμή. Προσπαθώντας να ξεπεράσουν το εμπόδιο ενός τοίχου ύψους 170 εκατοστών ώστε να βλέπουν από κοντά, ο Φρέτες έδωσε τη μία πατερίτσα στον φίλο του προκειμένου και αυτός να πατήσει πάνω σε αυτήν ώστε να δει το παιχνίδι.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έγινε Viral και όταν οι δημοσιογράφοι βρήκαν τον πιτσιρικά, τότε αυτός έδειξε το μεγαλείο της ψυχής του. «Εγώ βλέπω τα ματς πάντοτε ανεβασμένος στην πατερίτσα, αλλά ο φίλος μου συνεχώς πηδούσε για να μπορέσει να δει το ματς και έτσι του δάνεισα τη μία», είπε στους δημοσιογράφους .

Η μητέρα του Σαντιάγο τράβηξε την φωτογραφία, μόλις είδε τον γιο της να βοηθάει τον φίλο του. «Συγκινήθηκα, μόλις τους είδα και έτσι τράβηξα την φωτογραφία, αλλά την ίδια στιγμή σκέφτηκα “προσέξτε με τις πατερίτσες,είναι το μόνο ζευγάρι που έχουμε’”

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ