ΔιαβάΖΩ…

202
Open book.

Πιστεύεις στα μικρά καθημερινά θαύματα; Γίνε κι εσύ ένα από αυτά! Μοιράσου αγάπη, ενδιαφέρον, ενσυναίσθηση, ελπίδα και …βιβλία. Πάρε μέρος στο κοινωνικό κάλεσμα συλλογής βιβλίων για τις δανειστικές βιβλιοθήκες των αντικαρκινικών νοσοκομείων.

«Eίμαι σίγουρος ότι με τη βοήθεια του Θεού, την αγάπη των ανθρώπων, με πίστη και ελπίδα, όλα τα εμπόδια ξεπερνιούνται». Αυτό το όραμα του Δημήτρη Σιάχου εμπνέει την οργάνωση Wincancer που στηρίζει έμπρακτα όσους παλεύουν με τον καρκίνο διοργανώνοντας και τη δράση αυτή.

Διάλεξε βιβλίο, γράψε μέσα τις ευχές σου, πρόσφερε τη δύναμή σου και την ελπίδα πως ο καρκίνος δεν είναι ανίκητος!

* Τα βιβλία (Λογοτεχνίας, Ποίησης, Θεάτρου, Ιστορικά,Θρησκευτικά, Βιογραφίες, Φιλοσοφίας, Ψυχολογίας, Παιδικά και Κόμικς) πρέπει να είναι καινούρια ή σε καλή κατάσταση.

ΠΗΓΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Για όσους δεν καταφέραμε να φέρουμε βιβλία στο Σύνταγμα εκείνη την ημέρα, υπάρχει άλλος τρόπος να παρέχουμε βιβλία εκ των υστέρων κάπου;;
  Ευχαριστώ πολύ!
  Α.

  • Η δράση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καταφέραμε όλοι μαζί, να γεμίσουμε το σταθμό του Συντάγματος με βιβλία και αγάπη για τους ανθρώπους των αντικαρκινικών νοσοκομείων.
   Ο χώρος αποθήκευσης τους έχει γεμίσει ασφυκτικά .Δεν μπορούμε αυτή τη στιγμή να παραλάβουμε άλλα βιβλία

   Σας ευχαριστούμε για την ανταπόκριση , ήταν πραγματικά συγκινητική η προσφορά σας. Κάποιοι από εσάς ταλαιπωρήθηκαν, κάποιοι δεν πρόλαβαν, μας δημιουργήσατε την ωραία ευθύνη, αυτό να το επαναλάβουμε !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ