Δωρεά στη μνήμη του Δημητρίου Σιάχου

Η αγάπη σας και η τιμή στην μνήμη του Δημήτρη έγιναν βοήθεια στην λειτουργία του νοσοκομείου «Άγιος Σάββας». Ευχαριστούμε από καρδιάς συγγενείς και φίλους για την προσφορά τους.

                                                            ΠΡΟΣ: ΔΙΟΙΚΗΣΗ.Α.Ν.Α

                                                              «ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ»

Θέμα: «Δωρεά στη μνήμη του Δημητρίου Σιάχου».

Αξιότιμοι κύριοι

Θα θέλαμε να μας ενημερώσετε ότι προτιθέμεθα να δωρίσουμε στην ΒΔ4 κλινική του νοσοκομείου σας , στην μνήμη του Δημητρίου Σιάχου τα παρακάτω είδη:

Δυο αναπηρικά καρότσια μεταφοράς ασθενών,

img_1045τρία τροχήλατα στήριξης  ορών,

εβδομήντα σεντόνια

img_0856

τριανταπέντε  μαξιλαροθήκες και

εικοσιοκτώ καρέκλες συνοδών.

ΔΩΡΕΑ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΙΧΟΥΗ δωρεά αυτή είναι ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης, που με την βοήθεια των συγγενών και  φίλων μας  μπορούμε να σας εκφράσουμε έμπρακτα.

Στην πολύμηνη νοσηλεία του Δημήτρη Σιάχου, διαπιστώσαμε την αξία των υπηρεσιών που παρέχονται στην ΒΔ4, αλλά κυρίως την ποιότητα των ανθρώπων του Νοσοκομείου σας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε και ονομαστικά τις ευχαριστίες μας στον διευθυντή, ιατρό, φιλόσοφο και στοχαστή κύριο Αρδαβάνη, για τη στιβαρή και ουμανιστική του επαγγελματική προσέγγιση, στην ιατρό του κυρία Νάση για την αφοσίωση και την αγάπη της, στους ειδικευόμενους ιατρούς για το σεβασμό και τη φρεσκάδα τους.

Επίσης στην προϊσταμένη κυρία Λάγιου και τις νοσηλεύτριες της κλινικής, ιδιαίτερα της βραδινής βάρδιας, που με την υπομονή και την αφοσίωση τους, απαλύνουν τον πόνο των ασθενών και των συνοδών τους.

Με την ελπίδα πως στα υλικά αυτά θα βοηθήσου το έργο σας, τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, παρακαλούμε να αποδειχτείτε τη δωρεά μας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ