Αλγόριθμοι στην Ογκολογία: Χρήσιμοι σύμμαχοι ή Αυταρχικοί δικτάτορες

Το Ελληνικό Ογκολογικό Ινστιτούτο Υποστήριξης Ασθενών διοργανώνει επιστημονικό συνέδριο με τίτλο «Αλγόριθμοι στην ογκολογία: Χρήσιμοι σύμμαχοι ή αυταρχικοί δικτάτορες;»  στις 20 – 21 Οκτωβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα.

Έχοντας ήδη διοργανώσει τρεις πολύ διαφορετικές μεταξύ τους συναντήσεις σε θεματολογία, αποφασίσαμε φέτος να στρέψουμε το ενδιαφέρον μας στους αλγόριθμους που έχουμε στη διάθεσή μας στην Ογκολογία, με σκοπό τη συζήτηση σχετικά με την πραγματική τους χρησιμότητα στην πειθαρχημένη άσκηση της Ιατρικής ή την υποταγή της Ιατρικής «Τέχνης» σε κατευθυντήριες οδηγίες, που δεν χαρακτηρίζονται από σταθερότητα, ακολουθώντας τις ραγδαίες επιστημονικές εξελίξεις, που χαρακτηρίζουν την εποχή μας.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και να μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους γύρω από ένα θέμα που άπτεται της καθημερινής κλινικής πρακτικής, αλλά και της σύγχρονης οικονομικής πραγματικότητας. Ελπίδα μας είναι πως αυτό το συνέδριο θα συμβάλλει στην μεταλαμπάδευση της γνώσης στην νέα γενιά ιατρών. Ευελπιστούμε πως η συζήτηση θα που προκύψει θα είναι επίκαιρη, ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική. Θα είναι τιμή και χαρά για εμάς να σας έχουμε κοντά μας!

Με εκτίμηση,

Οι Πρόεδροι

Χ. Πανόπουλος Π. Παπαδόπουλος

Κ. Στουραΐτη

 

Στις 20 – 21 Οκτωβρίου 2017 στο ξενοδοχείο RoyalOlympic στην Αθήνα

Hμερομηνία διεξαγωγής: 20 – 21 Οκτωβρίου 2017
Τόπος διεξαγωγής: Ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα
Οργάνωση: Ελληνικό Ογκολογικό Ινστιτούτο Υποστήριξης Ασθενών
Μόρια συνεχιζόμενης εκπαίδευσης: ΝΑΙ
Υπό την αιγίδα: ΕΟΠΕ
Εγγραφή: Θα ανακοινωθεί στο επιστημονικό πρόγραμμα
Φόρμα εγγραφής: ΦΟΡΜΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Επιστημονικό πρόγραμμα: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία του συνεδρίου: GK Conference Management, PR & Communication

Τηλέφωνο: 210 6897552-3
Φαξ: 210 6897555
Email: info@gk.gr
Site: www.gk.gr

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ