Η μάχη της Μαρίας Μενούνος με τον καρκίνο …

Η Μαρία Μενούνος αντιμετωπίζει γενναία τον καρκίνο...

Τους τελευταίους μήνες η Μαρία Μενούνος, αντιμετωπίζει γενναία τον καρκίνο.Βρίσκεται στο τέταρτο στάδιο του καρκίνου στον εγκέφαλο, η ίδια διαγνώστηκε με όγκο, σε μέγεθος μπάλας του γκολφ.

Όπως είχε αποκαλύψει η Μαρία Μενούνος στο περιοδικό People, τον Φεβρουάριο, άρχισε να αισθάνεται τα πρώτα συμπτώματα, καθώς ζαλιζόταν, είχε πονοκεφάλους και κάποιος φορές δυσκολευόταν να διαβάσει και το auto cue.

Η Μαρία Μενούνος υποβλήθηκε τελικά σε επτάωρη επέμβαση πριν από δυο μήνες και το 99,9% του όγκου αφαιρέθηκε, με τους γιατρούς να θεωρούν ωστόσο ότι υπάρχουν 6-7% πιθανότητες να επανεμφανιστεί.

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ

Δυο μήνες μετά, η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια σόκαρε τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς ανέβασε για πρώτη φορά φωτογραφία στο Instagram, στην οποία ποζάρει στο κρεβάτι του νοσοκομείου, δυο μόλις ημέρες μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

%ce%bc%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%85%ce%bd%ce%bf%cf%82-2H Μαρία συνόδευσε μάλιστα την ανάρτηση της με ένα συγκινητικό μήνυμα στο οποία έγραψε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασαν δυο μήνες από τότε που έκανε την εγχείρηση στον εγκέφαλο. Είναι σουρεαλιστικό για μένα να κοιτάζω τις φωτογραφίες και τα βίντεο από τότε. Βλέπω αυτή τη φωτογραφία που τραβήχτηκε δυο μέρες μετά το 7,5 ωρών χειρουργείο και είμαι τόσο ευγνώμων για τους γιατρούς και τις νοσοκόμες που με βοήθησαν. Δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο πονούσα μέχρι που πέρασε λίγο η διαδικασία. Ήταν ένας μεγάλος έλεγχος πραγματικότητας για μένα. Γι αυτό ελπίζω το μήνυμα αυτό να ακουστεί όσο πιο δυνατά και καθαρά γίνεται στο σώμα σας και να αναλάβετε δράση. Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα κάνω με την γνώση που απέκτησα. Το να βοηθήσω αυτούς που περνούν παρόμοια πράγματα είναι στην κορυφή της λίστας μου. Δεν ήμουν ποτέ πιο ενθουσιασμένη για την ζωή. Νιώθω τόσο ελεύθερη. Πιο πολύ είμαι ευγνώμων στον Θεό, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συνεργάτες μου, για όλους εσάς που μου στείλετε τόσο αγάπη και υποστήριξη όλο αυτό τον καιρό. Και φυσικά στην Whinnie. Τα θεραπευτικά σκυλιά βοηθούν τόσο πολύ».

ΠΗΓΗ enikos.gr