Μικρά παιδιά χρειάζονται ΑΜΕΣΑ τη βοήθεια μας…

Κοινοποιήστε σας παρακαλούμε και κάντε σήμερα αίτηση, ένα παιδί περιμένει ένα θαύμα …!

Μεταφέρουμε την έκκληση δυο οικογενειών…. δυο παιδιά κινδυνεύουν

Ο Ελευθεριάδης Χρήστος –Εμμανουήλ είναι μόλις 16 μηνών και δίνει μια πολύ δύσκολη μάχη χρειάζεται επειγόντως μόσχευμα μυελού των οστών, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο παίδων Αγίας Σοφίας.

Επίσης και ο Ανδρόνικος Κυριακίδης που παλεύει με τη λευχαιμία στο ΠαιδοΟγκολογικό Τμήμα του ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης

Η μεταμόσχευση μυελού των οστών είναι η μόνη ελπίδα κάποιων παιδιών που παλεύουν με τον καρκίνο, με αιματολογικά  και γενετικά νοσημάτα. Ας μεγαλώσουμε το δίκτυο των εθελοντών, για να γίνουν οι ελπίδες περισσότερες.

Το 70% των ασθενών δε βρίσκουν συμβατό δότη μέσα στην οικογένειά τους και θα πρέπει να αναζητηθεί μη συγγενής εθελοντής δότης από το Παγκόσμιο Αρχείο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Η διαδικασία είναι απλή, καθόλου χρονοβόρα και γίνεται πλέον με δείγμα σάλιου. Η αίτηση μπορεί να γίνει και από το διαδίκτυο. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη διαδικασία τηλεφωνήστε στα 2107775615 και -16. Γίνετε όλοι εθελοντές δότες μυελού των οστών, γιατί μπορεί να σώσετε ένα παιδί

Ας βοηθήσουμε όλοι, ας κάνουμε αίτηση ΣΗΜΕΡΑ, έχουμε αποδείξει ως λαός πως όταν κινητοποιηθούμε κάνουμε θαύματα και αυτά τα δυο παιδιά περιμένουν ένα θαύμα…

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΔΩΡΗΤΗ

 

4 ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΩΡΕΑ

 

Τα συνεργαζόμενα κέντρα σε όλη την Ελλάδα εδώ: http://www.oramaelpidas.gr/index.php…