Αντίο έρωτα μου…

950
Αντίο Ερωτά μου

Ήθελε να σας ευχαριστήσει για την παρουσία σας σήμερα εδώ και να σας ζητήσει  να τον συγχωρήσετε  για την ταλαιπωρία των χιλιομέτρων … αλλά έπρεπε να επιστρέψει στους αγαπημένους του Μολάους.

Θα ήθελε να «πει» ένα ακόμα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ, στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το προσωπικό του Αγιου Σάββα, για τη φροντίδα και την αγάπη που πήρε ένα ολόκληρο χρόνο εκεί , τους ζητά συγνώμη αν τους ταλαιπώρησε κάποιες στιγμές.

Ο Δημήτρης Σιάχος ήταν ένας  χαρισματικός άνθρωπος, απ´ όπου πέρασε και με ότι καταπιάστηκε άφησε το στίγμα του και έγραψε τη δίκη του ιστορία. Είχε  σημαία του το ενιαίο θεσμικό πλαίσιο στην Ανώτατη Εκπαίδευση και το Ενιαίο Τεχνικό Επιμελητήριο για όλους τους Μηχανικούς της χώρας.

Έφτιαξε το WinCancer και έδωσε δύναμη και κουράγιο σε εκατοντάδες  ανθρώπους , το ξέρω πως είναι δύσκολο, αλλά οφείλουμε όσο μπορούμε  να συνεχίσουμε το έργο του.

Ο Δημήτρης Σιάχος ήταν ηγέτης, πρότυπο και μαχητής της ζωής! Έδωσε και είχε να δώσει τόσα πολλά ακόμα!

Ο Δημήτρης μου ήταν γεννημένος  νικητής και σαν νικητής έφυγε. Μέσα σε φρικτούς πόνους , πάλεψε ως το τέλος και  δεν έπαψε ποτέ να χαμογελά.

Ο Δημήτρης μου, η αγάπη μου, ο έρωτας μου, ήταν ένας ευγενικός, δοτικός, τρυφερός άντρας και ήταν τιμή μου, που επέλεξε να είμαι δίπλα του…

Είχε καταφέρει στη ζωή μόνος του, τόσα πολλά, αλλά μόνο για τον Νικόλα του ήταν  περήφανος …

Αντίο αγάπη μου…

Αντίο έρωτα μου…

αντιο ερωτα μου

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξερω οτι ειναι δυσκολο να περιγραψεις την δυναμη της ψυχης αυτου του ανθρωπου που γνωρισα για λιγο και απο το τηλεφωνο . Η φωνη του ειναι χαραγμενη στη μνημη μου και υπαρχει παντα η θεση του στις προσευχες μου για καταταξη της ψυχης του στην αγκαλια του Χριστου . Οσο για εμας που μειναμε πισω και συνεχιζουμε την μαχη σαν ελληνες που δεν ξεχναμε την καταγωγη μας , εχω να πω « καλο βολι και καλη ανταμωση «

  2. Δεν υπάρχουν λόγια…. σιωπή σκέψη αγάπη και θαυμασμός… Και μία υπόσχεση..
    Δεν σας ξεχνάμε ποτέ.
    Καλή αντάμωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ