Χάρισε Δύναμη!

Χαρίστε δύναμη κόβοντας τα μαλλιά σας … συνεργασία του WinCancer με το κομμωτήριο all about Hair and him by Glykeria για το Άλμα Ζωής !

To WinCancer σε συνεργασία με το κομμωτήριο All about Hair and him by Glykeria, συμμετέχει στο πρόγραμμα «Χάρισε Δύναμη» που εδώ και 2 χρόνια διοργανώνει το Άλμα Ζωής.

Λίγα λόγια για το πρόγραμμα:

Καλούμε τις γυναίκες να χαρίσουν “λίγη από τη δύναμή τους” σε γυναίκες που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο του μαστού, δωρίζοντας τα μαλλιά τους για την κατασκευή περουκών από φυσική τρίχα.

Με τις δωρεές μαλλιών, στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, συγκεντρώνονται χρήματα από την πώλησή τους για κατασκευή περουκών που, με τη σειρά τους, καλύπτουν το κόστος της αγοράς περούκας για γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο και βρίσκονται σε χημειοθεραπεία.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2015 και ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2016, ενώ, εξαιτίας της πολύ μεγάλης ανταπόκρισης, τόσο σε επίπεδο προσφοράς μαλλιών, όσο και σε επίπεδο ζήτησης περουκών (11.050 κοτσίδες και 66 περούκες έως το τέλος του 2016), το πρόγραμμα ξανά ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2016 και θα τρέξει μέχρι και τον Ιούνιο του 2017.

Λίγα λόγια για τη διαδικασία δωρεάς μαλλιών:

Βήμα 1ο: Κόψτε τα μαλλιά σας

Οι προδιαγραφές για να κόψετε τα μαλλιά σας είναι απλές: Μαλλιά μακρύτερα από 20 cm, χωρίς βαφή/χημική επεξεργασία.

Βήμα 2ο: Χαρίσατε Δύναμη!

Τα μαλλιά συγκεντρώνονται στα γραφεία του «Άλμα Ζωής» και προωθούνται σε κατασκευαστή περούκας. Εσείς, θα λάβετε ευχαριστήρια επιστολή μόλις παραλάβουμε τα μαλλιά σας. Γυναίκες υπό χημειοθεραπεία θα λάβουν την περούκα που επιθυμούν. Σας ευχαριστούμε που μας χαρίζετε δύναμη!

Όσοι θέλουν μπορούν να χαρίσουν να μαλλιά τους, κόβοντας τα δωρεάν στο κομμωτήριο all about Hair and him by Glykeria   

(Β. Κωνσταντίνου 56 Πτολεμαΐδα τηλ. 2463-506070 )