Αχτίδα αισιοδοξίας…

Η μάχη συνεχίζεται...

699

Παρά τη δική μου αρκετά μουδιασμένη αρχική αντίδραση μετά τα αποτελέσματα των αξονικών, η γιατρός μου ήταν συγκρατημένη μεν, αλλά αισιόδοξη, καθώς βλέπει σημαντική πρόοδο και καλή ανταπόκριση του οργανισμού μου στις θεραπείες…

Την εβδομάδα αυτή -εφόσον οι εξετάσεις αίματος το επιτρέψουν- θα μπω στο Νοσοκομείο για νέο κύκλο θεραπειών.

Μετά από αυτόν τον κύκλο και εφόσον οι νέες αξονικές είναι όπως οι τωρινές, υπάρχει το ενδεχόμενο να μπορέσουμε να μιλήσουμε για την πιθανότητα του χειρουργείου.

Ξέρω ότι έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, όπως και ότι το χειρουργείο είναι ένα χειρουργείο πολύ δύσκολο, όμως με τη βοήθεια του Θεού ίσως δούμε φως στο τούνελ…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑΚΑΡΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ.Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ…Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ..

  2. Φίλε Δημήτρη… Και αυτή τη φορά θα τα καταφέρεις! Και αυτή τη φορά θα βγεις νικητής! Γράφω αυτές τις γραμμές και είμαι τόσο βέβαιος για αυτό… Μα αλήθεια είμαι βέβαιος για αυτό…Τελευταία φορά σε είχα συναντήσει στο κέντρο της Αθήνας πριν μερικά χρόνια. Πλέον μόνιμος κάτοικος Ολλανδίας. Ωστόσο πάντα ρωτούσα και ρωτω για εσένα τους κοινούς μας γνωστούς. Όχι » «ίσως» Δημήτρη… Θα δεις φως στην άκρη του τούνελ και τελικά θα βγεις από αυτό! Δεν μπορεί να γίνει αλλιώς… Ο Θεός και η Παναγία μας ας σου δίνουν δύναμη και κουράγιο σε αυτό το σκληρό αγώνα που δίνεις! Υπομονή Δημήτρη! Το κεφάλι ψηλά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ