Νέα εισαγωγή στον Άγιο Σάββα. Η πιο δύσκολη μάχη είναι αυτή την εβδομάδα..

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου. Νέα εισαγωγή στον Άγιο Σάββα. Δεύτερος κύκλος εβδομαδιαίων θεραπειών... (έχουν προηγηθεί 9 κύκλοι στην ημερήσια θεραπεία και χορήγησης ζελόντα, ξεκινώντας από τις 24 Μαρτίου...)

7
845

Σήμερα είναι μέρα προετοιμασίας με εξετάσεις, ενυδάτωση και αντίδοτα.
Η χορήγηση της χημειοθεραπείας αναμένεται να ξεκινήσει αύριο.
Ξέρουμε ότι αυτή τη φορά οι θεραπείες θα είναι ακόμη πιο ισχυρές, αυτή τη φορά όμως ήρθα πιο προετοιμασμένος και αισιόδοξος.

Θα είναι μια δύσκολη μάχη που όμως μπορεί να κρίνει τον πόλεμο.

Ευχαριστώ γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό και φυσικά τη γιατρό μου την κα Δέσποινα Νάση.

Ευχαριστώ και όλους εσάς για τα μηνύματα, τη θετική αύρα, τις προσευχές και την απλόχερη αγάπη που μου χαρίζετε!

*Ζητώ άλλη μια φορά συγνώμη που αποτρέπω το επισκεπτήριο, αλλά εδώ η κατάσταση είναι λίγο δύσκολη, ενώ δίπλα νοσηλεύονται ασθενείς που έχουν ανάγκη από ησυχία. Ταυτόχρονα τις επόμενες ημέρες δεν θα είμαι πολύ καλά και θα ζαλίζομαι από τις χημειοθεραπείες. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαι σύντομα καλά και θα τα πούμε από κοντά!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Δημήτρη καλή δύναμη!!Είσαι μεγάλη λεβεντιά!!Θα προσεύχομαι για σένα και όλα θα πάνε καλά!!!ο Θεός και η Παναγία μας μαζί σου!!

 2. Όλα θα πάνε καλά , καλέ μου, να είσαι σίγουρος! Σε θαυμάζω για το θάρρος και τη λεβεντιά σου, μπράβο σου !!! Μας έδωσες ένα πολύτιμο μήνυμα , μας διόρθωσες την ψυχολογία, μας βοήθησες ι αυτό δέν θα μείναι έτσι!! Ο Θεός θα σου το ανταποδώσει, θα γίνεις γρήγορα καλά και θα μας κεράσεις για τη γιορτή σου και τη νίκη σου !!!!1!! Προσεύχομαι για σένα !

 3. Xronia polla Dimitri euxome mesa apo tin kardia mou na ginis grigora kala kali dynami kai tha wgis nikitis apo olo auto prastika sou kai O Theos nane mazi sou

 4. Θα νικήσεις αυτη την μάχη Δημήτρη γιατι εχεις δύναμη θέληση και πίστη !
  Όλοι σε σκεφτόμαστε και προσευχόμαστε για σένα !
  Καλη δύναμη και αισιοδοξία !!!!

 5. Είμαι κι εγώ σίγουρη ότι θα είσαι σύντομα καλά και θα τα πούμε από κοντά !
  θα προσευχηθώ στην Παναγιά μας για σένα και για τους ασθενείς σε όλα τα νοσοκομεία απανταχού… μια μικρή τόση δα προσευχούλα έχει τεράστια δύναμη…σε 15 λεπτά έχει ευχέλαιο στον Άγιο Δημήτριο Ταμπουρίων Πειραιά παρουσία της Παναγίας της Εκατονταπυλιανής !!! Χαίρε πάντοτε με την ευχή της !

 6. Σας εύχομαι, μέσα από την καρδιά μου, να είναι όλα περαστικά!
  Σας θαυμάζω πραγματικά για το μήνυμα αισιοδοξίας που στέλνετε!
  Όλα θα πάνε καλά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ