Πάσχει από καρκίνο και όμως συμμετείχε στους Ολυμπιακούς!

Αυτή είναι Ήρωας! Η αθλήτρια από τον Άγιο Μαυρίκιο, δίνει τη μάχη της με μια σπάνια μορφή καρκίνου από τον Δεκέμβριο του 2015, αλλά είχε το σθένος και την ικανότητα να πάρει μέρος στους αγώνες

ΠΗΓΗ: ΑΝΤ1
Η Φαμπιέν Σεντ Λούις, από τον Άγιο Μαυρίκιο, κάλλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το παράδειγμα της δύναμης της ανθρώπινης θέλησης, με την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Η αθλήτρια του τριάθλου, διαγνώστηκε με σπάνιας μορφής καρκίνο στους σιελογόνους αδένες, τον Δεκέμβρη του 2015 και από τον Απρίλη δίνει τη μάχη της για να νικήσει την επάρατη νόσο.

Μιλώντας στο BBC, ανέφερε τις δύο χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες είχε υποβληθεί για τον όγκο, όμως, στην πιο πρόσφατη διαδικασία, είχαν σημειωθεί επιπλοκές, με αποτέλεσμα για τρεις μήνες να παραλύσει το πρόσωπό της!

«Ντρεπόμουν, αλλά είχα τη δύναμη από τη στήριξη που μου παρείχε η οικογένειά μου, οι φίλοι μου, το αγόρι μου, ο προπονητής μου… Έτσι επιβίωσα από αυτό» δηλώνει η Φαμπιέν, που στέλνει το πιο δυνατό μήνυμα.

«Οφείλεις να παλεύεις μέχρι την τελευταία στιγμή! Είτε είσαι άρρωστος, είτε έχεις κάτι, οφείλεις να παλεύεις μέχρι το τέλος».