Αυτός είναι ήρωας: Πουλάει το μετάλλιό του για να σώσει παιδί που πάσχει από καρκίνο!

Η μάχη με τον καρκίνο είναι μια ψυχοφθόρος αλλά και πολυδάπανη διαδικασία, ακόμα και για τις διαδεδομένες μορφές του, φανταστείτε τι γίνεται στην περίπτωση σπάνιων και δύσκολων καρκίνων...

ΠΗΓΗ: THEPRESSROOM

Μια σπουδαία κίνηση που αξίζει να γίνει γνωστή…Ο ασημένιος Ολυμπιονίκης του Ρίο, Πολωνός δισκοβόλος Πιοτρ Μαλακόφσκι, θα θέσει προς πώληση το μετάλλιο που κέρδισε για να συγκεντρωθούν χρήματα για ένα αγόρι που πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου!

«Στο Ρίο πάλεψα για το χρυσό. Καλώ όλους τους ανθρώπους, να αγωνιστούμε μαζί για κάτι που είναι ακόμη πιο πολύτιμο: για την υγεία αυτού του φανταστικού αγοριού», έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook.

Ο Όλεκ Σιμάνσκι, είναι ένα 3χρονο αγοράκι ο οποίος εδώ και δύο χρόνια δίνει την δική του μάχη με το ρετινοβλάστωμα, έναν καρκίνο των ματιών που επηρεάζει τα μικρά παιδιά και όπως δήλωσε ο Μαλακόφσκι τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την δημοπρασία του μεταλλίου θα χρησιμοποιηθούν για την θεραπεία.

Μπορεί ο Πιοτρ Μαλακόφσκι να πήρε το ασημένιο, όμως η κίνηση του που συγκινεί, αξίζει το χρυσό…

Ακόμα μεγαλύτερη αξία αποκτά η κίνησή του, καθώς πέρα από τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν για την περίπτωση αυτού του μικρού αγοριού, δίνει τη δυνατότητα να ευαισθητοποιηθούν χιλιάδες συνάνθρωποί μας σε ολόκληρο τον κόσμο στο σοβαρό πρόβλημα του καρκίνου…