Ήρωες γιατροί, καταπληκτικοί επιστήμονες στα Δημόσια Νοσοκομεία!

Ξεκίνησα να πραγματοποιώ τις θεραπείες μου στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο του Άγιου Σάββα, όταν συνειδητοποίησα ότι έχω ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μου και η συνέχεια στο Ιδιωτικό κέντρο ήταν πλέον αδύνατη... Παρότι ήμουν επιφυλακτικός στην αρχή, εντυπωσιάστηκα από την ευγένεια, την μεθοδικότητα, την εργατικότητα και την ασφάλεια που εμπνέει όλο το Νοσηλευτικό και το Ιατρικό Προσωπικό...!

Οφείλω να εκφράσω δημόσια τις ευχαριστίες μου στην κα Δέσποινα Νάση, τη γιατρό που με υποδέχθηκε με απίστευτη ευγένεια στο Νοσοκομείο. Αφιέρωσε πάρα πολύ χρόνο -παρά την πίεση του μεγάλου αριθμού των ασθενών που την περίμεναν-, για να μελετήσει τον πολύπλοκο φάκελό μου. Είναι μια λαμπρή επιστήμονας που κοσμεί με την παρουσία της το Εθνικό Σύστημα Υγείας, υπηρετώντας την επιστήμη και τους ασθενείς της.
Όμως, αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο από όλα είναι η αυτοπεποίθησή της να αναλάβει την πολύ δύσκολη περίπτωσή μου, κάνοντάς με να αισθανθώ απόλυτη ασφάλεια!

Δεν είχε καμία αντίρρηση όταν σημείωσα ότι θα ήθελα να έχω παράλληλα τη γνώμη του επί 18 χρόνια γιατρού, τονίζοντας ότι και αυτήν την κάνει χαρούμενη μια τέτοια συνεργασία, αρκεί να βρούμε «φόρμουλα» καλής επικοινωνίας…