Ένας αγωνιστής χρειάζεται αίμα στο Λαϊκό!

Συναντήσαμε τυχαία αυτή την ανάρτηση ενός νέου παιδιού, ενός ωραίου τύπου που ενώ δούλευε ανέμελα στη Σύρο διαγνώστηκε με οξεία λευχαιμία και νοσηλεύεται στο Λαϊκό Νοσοκομείο! Του ευχόμαστε από καρδιάς ταχεία ανάρρωση και να ξυπνήσει γρήγορα στο παράλληλο σύμπαν που θα τρώει τυρόπιτα και θα πίνει μίλκο!

«Τα παράλληλα σύμπαντα δεν είναι απλώς μια θεωρία….
Εκεί λοιπόν που δούλευα ανέμελος στην όμορφη Σύρο και το καλοκαίρι προχωρούσε όμορφα και ξένοιαστα, βρεθηκα εν μια νυκτί στο λαικο νοσοκομείο αθηνών με διάγνωση οξεία λευχαιμία..
Ηταν εκείνο το ένα κυτταράκι στο μυελό των οστων ,τόσο μικρό οσο και η γή μπροστά στον απέραντο γαλαξία,που τόλμησε κι επαναστάτησε..πηρε μαζί του κι άλλα κυτταράκια κι αυτά με τη σειρά τους και αλλα ,ως που στο τέλος ήταν τα υγιή η μειονότητα και τα σκάρτα αυτά που πλέον έλεγχαν την πορεία μου..
Τώρα λοιπόν με έχουνε παστώσει στη χημεία (κατι που κάποτε θα με ευχαριστούσε δεόντως) και περιμένουνε να σκοτωθούν τα επαναστατημένα γαμοκυτταρα, μπας και ο οργανισμός ξεμπλοκάρει κι αρχίσει να ξαναδίνει τα κανονικα…αυτη η φάση θα πάρει καιρό και δυστηχώς χρειάζεται βοήθεια τύπου εχω γίνει βρυκόλακας μεγάλος και καταπίνω τα σακουλάκια με το αίμα στο φτερό..
Συμπέρασμα…όποιος/όποια έχει τη διάθεση και το χρόνο να δώσει κανα σακουλάκι αιματάκι να τρώμε, να έρθει στο ΛΑΙΚΟ Γ.Ν.Α. και να πεί «θέλω να δώσω αίμα γα το φίλο μου το Βλάχο Γεώργιο του Κων/νου και της Μαρίας που βρίσκεται στην κλινική παθολογικής φυσιολογίας στον 4ο όροφο»
Και ποιος ξέρει….ίσως σε λίγο καιρό απο τώρα να ξυπνήσω σε ένα παράλληλο σύμπαν στο οποίο θα τρώω τυρόπιτα και θα πίνω μίλκο..»
Όσοι μπορούμε καλό είναι να δώσουμε αίμα:
Γεώργιος Βλάχος του Κων/νου και της Μαρίας,
Κλινική Παθολογικής Φυσιολογίας, 4ος όροφος
Λαϊκό Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών