Σήμερα 14 Ιουνίου, Παγκόμια Ημέρα Αιμοδοσίας βρεθήκαμε δίπλα στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «ΦΛΟΓΑ»

"Η αιμοδοσία είναι πράξη αγάπης, είναι πράξη ευθύνης απέναντι στο κοινωνικό σύνολο! Δικό μας χρέος είναι να ευαισθητοποιήσουμε για την ανάγκη και την αξία αυτής της προσφοράς!"

Μια ωραία πρωτοβουλία έλαβε χώρα στα Κεντρικά Γραφεία της Νέας Δημοκρατίας σήμερα Τρίτη 14 Ιουνίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αιμοδοσίας.

Δεκάδες πολίτες συμμετείχαν στην αιμοδοσία. Το αίμα που συγκεντρώθηκε δόθηκε στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια. Το παρόν έδωσε ο ίδιος ο Γραμματέας του Κόμματος Λευτέρης Αυγενάκης αλλά και σειρά στελεχών όπως ο Γενικός Διευθυντής Νίκος Παπαθανάσης. Πιστεύουμε ότι η σημερινή πρωτοβουλία είναι σημαντική καθώς πέρα από την ουσιαστική της προσφορά, έχει και σπουδαία συμβολική αξία καθώς μπορεί να σηματοδοτήσει τη στροφή ενός Κόμματος εξουσίας σε πιο ευαίσθητα και ανθρώπινα ζητήματα όπως η αντιμετώπιση του Καρκίνου, καθώς πέρα από την αναμφισβήτητα καθοριστική συμβολή των συλλόγων και των εθελοντικών ομάδων, απαιτείται να ασχοληθεί με το θέμα σοβαρά η ίδια η Πολιτεία…

ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΦΛΟΓΑ»

Παρούσα φυσικά ήταν η δραστήρια Πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Τρυφωνίδη.

Η Εθελοντική αιμοδοσία που έλαβε χώρα σήμερα, για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο, ήταν πρωτοβουλία της Γραμματείας Κοινωνικών Δικτύων και Ειδικών Πληθυσμιακών Ομάδων, και του ακούραστου Γραμματέα Γιώργου Σταμάτη.