Έμαθα να ζω με τη Χρόνια Μυελογενή Λευχαιμία… Ευχαριστώ τους γιατρούς

Μεγαλώνοντας και συναντώντας τις δυσκολίες της ζωής συνειδητοποιούμε ότι καθένας γύρω μας κουβαλάει το δικό του σταυρό... Ένας φίλος από τα φοιτητικά χρόνια μου έστειλε πριν λίγο αυτό το μήνυμα... Είναι άξιος συγχαρητηρίων. Δεν αφήνει την κακοτοπιά να τον πάρει από κάτω. Ευχαριστεί τους γιατρούς και συνεχίζει τη ζωή του με αισιοδοξία.

Σου εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη στον αγώνα που δίνεις για ακόμη μια φορά και είμαι σίγουρος πως θα βγεις και πάλι νικητής.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα (και χαίρομαι πραγματικά που επέλεξες να περάσεις αυτή την δοκιμασία με φίλους και γνωστούς), μιας και εγώ εδώ και 3 χρόνια πάσχω από Χρόνια Μυελογενή Λευχαιμία (ΧΜΛ).
Αισθάνομαι όμως και είμαι, πολύ τυχερός διότι (πλέον) η ασθένεια από την οποία πάσχω αντιμετωπίζεται με απλή φαρμακευτική αγωγή εφ όρου ζωής με την καθημερινή λήψη χαπιών. Επί της ευκαιρίας θέλω να ευχαριστήσω δημοσία την θεράπουσα ιατρό μου, Δελήμπαση Σωσάνα, διευθύντρια στην Αιματολογική Κλινική του Ευαγγελισμού, η οποία μου έκανε την διάγνωση και μου πρότεινε την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή που είχε ως (ευχάριστη) συνέπεια να ωθήσει την ασθένειά μου σε βαθιά ύφεση. Από την ημέρα της διάγνωσης 19/02/2013 έως και σήμερα είναι πραγματικά κοντά μου και πρόθυμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία μου σχετικά με την ΧΜΛ.
Καλή δύναμη και πάλι φίλε Δημήτρη και να σκέφτεσαι πάντα ΘΕΤΙΚΑ
Γιάννης Γ.
ΠΑΣΠ ΤΕΙ Πειραιά 1996-2000
Τμήμα Αυτοματισμού